Levering:

Bestelde artikelen voor 16:00 uur verzenden wij dezelfde dag nog, zodat je het product hoogstwaarschijnlijk de volgende dag al in huis hebt via PostNL of GLS.
Helaas kunnen we geen garantie geven dat het pakket altijd de volgende dag aankomt. Door externe factoren (bij PostNL of GLS) lopen de pakketten soms vertraging op.
PostNL bezorgt binnen Nederland en België alle pakketten, op enkele uitzonderingen na. Grote en/of zware pakketten (> 1,5 meter of 10kg+ ) versturen wij met GLS. Dit soort grotere artikelen zullen soms ook een langere bezorgtijd hebben, hier dient u rekening mee te houden. 

Verzendkosten:

<  €100  > €100  Gieken <  1.7m  Gieken > 1.7m  Boards & Zeilen
€7,-  Gratis*  €7,- €15,- €15,-

*Enkel geldig op niet afgeprijsde artikelen.

Retourneren:

Retournering van producten is mogelijk tot 30 dagen na aankoop van het product, mits het product niet gebruikt of beschadigd is en nog in de originele verpakking zit. Dit is kosteloos. Dit kan zowel bij ons in de winkel als via de post. De verzendkosten van een retournering zijn voor de klant zelf.

Wanneer u het product via de PostNL wenst te retourneren, gelieve dit eerst telefonisch of via de mail door te geven aan ons.