Onderhoud Ski’s & Snowboards

Prijzen

  Klein Groot Afstellen
Ski €20,- €29,- €7,50
Snowboard €25,- €39,- X

Géén afspraak nodig. Klaar binnen 2 werkdagen

Wij doen onderhoud van 30 oktober tot 1 mei.

Onderhoud

Klein Reinigen, Slijpen en Waxen
Groot Reinigen, Slijpen, Opvullen en Waxen
Afstellen Ski bindingen afstellen
onderhoudsmachine

Ski & Snowboard onderhoud

Het onderhoud van uw Snowboard of Ski’s is zeer belangrijk voor de prestaties van je materiaal. Denk hieraan aan het waxen, slijpen en repareren van uw ski’s en snowboard.
Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het onderhoud van ski’s en snowboards. Van Gent Surf & Snow is gevestigd in Rosmalen. Van Gent Surf & Snow ligt in de buurt van Den Bosch, Vught, Empel, Oss, Uden en omstreken.

Mede door deze jarenlange ervaring, trainingen en cursussen garanderen wij onderhoudsbeurten van topkwaliteit voor een redelijke prijs!

Om uw ski’s of snowboard zo goed mogelijk te behandelen beschikken wij in onze eigen werkplaats over de modernste Wax en Slijpmachines.

Wij bieden meerdere diensten aan om uw uitrusting weer optimaal te maken. De staat van uw materiaal bepaald wat er nodig is om uw ski’s & snowboard weer sneeuwklaar te maken.
Dit wordt bij het brengen van het materiaal door een van onze specialisten, in overleg met u, bepaald.

Wij bieden de volgende diensten aan:

Ski & Snowboard – Klein Onderhoud

Bij een kleine onderhoudsbeurt zorgen wij er in de volgende stappen voor dat uw materiaal weer in topstaat is voor de volgende wintersport:

Allereerst reinigen wij het belag. Vervolgens slijpen wij het belag van de ski’s of snowboard zodat dit weer vrij is van wax. Hierna worden de staalkanten van de ski’s of snowboard specialistisch geslepen voor een optimale grip.
Na het slijpen van de staalkanten krijgt het materiaal de tijd om te drogen. Hierdoor gaan de poriën van het belag open staan. Dit zorgt ervoor dat tijdens het waxen de wax maximaal kan worden opgenomen door uw Ski’s of Snowboard.

Ski & Snowboard – Groot Onderhoud

Het groot onderhoud van uw materiaal is aangeraden wanneer er veel diepe krassen en putjes in het belag van uw Ski’s of Snowboard zitten.  Door een grote onderhoudsbeurt zorgen wij ervoor dat uw belag weer in topconditie is!
Bij het brengen van uw materiaal kijken wij, samen met u, of een grote onderhoudsbeurt aan te raden is.

Uw snowboardbindingen worden bij het brengen van het board afgehaald. Hierbij wordt gekeken hoe de stance van de bindingen is en genoteerd. Bij het ophalen van het Snowboard worden deze weer hetzelfde op het board gemonteerd. Ook kunt u in overleg met ons de bindingen met een andere stance op het board zetten. Dit alles gebeurd zonder extra kosten! 

In het geval van een grote onderhoudsbeurt ondernemen wij de volgende stappen:

Allereerst reinigen wij het belag. Vervolgens slijpen wij het belag van de ski’s of snowboard zodat dit weer vrij is van wax. Hierna worden de staalkanten van de ski’s of snowboard specialistisch geslepen voor een optimale grip.

Vervolgens krijgt het materiaal ruime tijd om te drogen. Wanneer we zeker zijn dat al het vocht uit het belag is, beginnen wij met het repareren van het belag. Ook hier gebruiken wij de meest moderne apparatuur voor.  

Vervolgens wordt het belag van de Ski’s of Snowboard opnieuw geslepen, zodat deze weer helemaal egaal is.
Hierna krijgt het materiaal opnieuw ruim te tijd om te drogen. Als laatste stap worden de Ski’s of Snowboard weer gewaxt, en is uw materiaal weer wintersport klaar!

Ski Bindingen Afstellen:

Ook kunnen wij de bindingen van uw Ski’s specialistisch afstellen op uw schoenen, niveau, leeftijd en gewicht!