VÓÓR 16.00 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS

GRATIS VERZENDING VANAF €50,-

GEMAKKELIJK TE RETOURNEREN

Alle 5/4 wetsuits 20% korting

Over ons

Dé Snowboard- en Windsurfspecialist sinds 1989

Welkom bij

van Gent Surf & Snow

Van Gent Surf & Snowboardsport is ontstaan uit Surfsport van Creij, opgericht in 1982 aan de striensestraat 43 te Rosmalen, waar u ons nog altijd kunt vinden.

Sinds 1989 heeft Eric de winkel overgenomen die tot op de dag van vandaag nog steeds de winkel runt. Er werden destijds al wat snowboards in de winkel verkocht en Eric merkte dat er steeds meer vraag naar kwam. Daarom besloot hij vanaf dat moment 's winters vol in te zetten op de snowboardsport en onder andere het merk Burton aan te gaan bieden. En met succes, we kunnen ons tegenwoordig als een van de oudste snowboardwinkels van Nederland bestempelen. Door de jaren heen is er door Eric enorm veel ervaring opgedaan waardoor je hem eigenlijk als een échte expert zou kunnen neerzetten.

Daarnaast kwamen wij in 2011 al voor het eerst in aanraking met de SUP sport. Door als eerste dealer in Nederland RED Paddle SUP's te gaan verkopen hebben we ons ook daar de afgelopen jaren in kunnen specialiseren.

Bij een bezoek aan onze winkel zullen wij ons uiterste best doen om u te voorzien van de beste uitleg en een goede service. Dit is alom waar wij al jarenlang om bekend staan!

Maak kennis met Eric

Als er iemand veel weet van snowboarden & windsurfen dan is het Eric wel. Met zijn jarenlange ervaring voorziet hij jou van advies op maat. De altijd goedlachse Eric heeft een passie voor snowboarden, windsurfen en basketballen. De afgelopen zomers is hij zelfs bezig met het leren van wingfoilen! Eigenlijk is Eric altijd op de zaak, dus grote kans dat je hem aan de lijn krijgt wanneer je belt of een bezoekje aan de winkel brengt.

De mensen die Eric kennen weten dat hij altijd wel in is voor een praatje. Heb je vragen of advies nodig over een van onze producten? Kom dan langs in onze gezellige winkel, onder het genot van een kopje koffie legt Eric je graag alles uit, en als je een beetje geluk hebt hoor je vast een van zijn mooie verhalen.😉